Fraser houdt vertrouwen in de blunderende Pasveer

14 maart 2018, 21:32   Bijgewerkt: 14 maart 2018, 23:05

Henk Fraser houdt vertrouwen in zijn doelman Remko Pasveer. De sluitpost van Vitesse maakte zondag tegen FC Utrecht (5-1) twee kapitale fouten. Pasveer lag al langer onder vuur, omdat dit niet zijn eerste fouten van dit seizoen waren. 

"Het is logisch dat de omgeving bepaalde gedachtes heeft", zegt Fraser tegen Omroep Gelderland. "En het is misschien ook logisch om hem er nu naast te gooien. Soms zijn er in sport momenten dat je het dramatisch doet. Maar mensen die mij kennen weten dat ik een persoon dan juist vaak steun. Dat heb ik met meer spelers gedaan."

Kortom, Pasveer staat ook zaterdag onder de lat. Nota bene tegen zijn oude club Heracles Almelo. "Ik kan hem nu op twee manieren steunen in het zwaarste moment. Dat is even uit de wind houden door hem er naast te zetten of door hem een kans te geven om terug te vechten en de handschoen op te pakken. Om iedereen de mond te snoeren. Dat is een risico en dat besef ik. Maar elke keer als een bokser neergaat en hij weer opstaat is het goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen