Büttner: "Ik heb nooit de intentie gehad om weg te gaan"

14 maart 2018, 19:05

Alexander Büttner is blij dat hij afgelopen winter bij Vitesse is gebleven. Henk Fraser zette hem terug naar de beloften en van de club mocht de verdediger (tijdelijk) vertrekken. Nu de disciplinaire straf voorbij is, kan Büttner zich richten op het competitieslot met Vitesse.

"Ik heb nooit de intentie gehad om weg te gaan, maar juist om hier te blijven. Vitesse is mijn club", zegt Büttner tegen Omroep Gelderland. "Volgens mij wilde de club het ook liever niet. Met de trainer heb ik een goed gesprek gehad. Wij hebben juist een goede band. Hij is eerlijk, dat heb ik ook steeds gemerkt. Het is helemaal niet zo dat wij elkaar niet mogen."

Fraser zette Büttner terug, omdat hij niet fit uit de winterstop kwam. "Het was mijn eigen schuld. Voor de vakantie hadden we afspraken gemaakt. Bij mij was het niet goed, terwijl ik gewoon had door getraind. Ja, dat is zeker gek, maar testen liegen niet. Ik moet ook in de spiegel kijken, maar ik ben nu vooral blij dat ik nu terug ben. Het heeft geen nut om over het verleden te praten. Ik wil weer vooruit."

Begin deze week werd bekend dat Büttner zich weer bij de A-selectie mocht melden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen