Drietal vrouwen zet krabbel onder nieuw contract bij PSV

14 maart 2018, 17:10

PSV Vrouwen heeft de contracten van Jeslynn Kuijpers (foto), Nadia Coolen Sara Yüceil verlengd. Zij hebben onder toeziend oog van algemeen directeur Toon Gerbrands hun handtekening gezet. Coolen en Yüceil tekenden voor één jaar, Kuijpers voor twee jaar.

"Het is geweldig dat ik weer heb mogen verlengen bij deze club. Volgend seizoen zal het iets anders worden met een nieuwe trainer", zegt Kuijpers op de website van PSV. "Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen, maar ik weet zeker dat er weer een sterke groep zal staan."

Coolen: "Het is een lekker gevoel om een nieuw contract te tekenen. Ik ben daar echt heel blij mee. Het is ook bijzonder om dat gezamenlijk met Jeslynn te doen. We spelen al lang samen en werken ook samen voor de PSV Foundation. Ik hoop dat we onze vriendschap nog lang kunnen voortzetten bij PSV."

Yüceil is bezig aan haar eerste seizoen in Eindhoven. De Belgische middenvelder kwam in de zomer over van Olympique Marseille. "Ik ben happy bij PSV, ik voel me goed hier en teken daarom nog een jaar bij."

De vrouwen van PSV spelen in de Eredivisie Vrouwen in de kampioenspoule, maar lijken kansloos voor de landstitel. Koploper FC Twente heeft een voorsprong van negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen