Prestaties Ambrose bij NAC Breda zorgen voor interesse

14 maart 2018, 17:50

NAC Breda-aanvaller Thierry Ambrose begon moeizaam aan het seizoen in Brabant, maar speelt met de week beter in de Eredivisie. Het zorgt ervoor dat de huurling van Manchester City kan rekenen op interesse uit binnen- én buitenland, verzekert hij.

"Ik heb gehoord dat enkele clubs geïnteresseerd zijn. Ook in Nederland, maar welke clubs dat zijn kan ik niet zeggen", vertelt Ambrose tegenover BN/De Stem. "Als het seizoen ten einde is, ga ik terug naar Manchester om mijn toekomst te bespreken. Die afspraak staat. Ik heb na dit seizoen nog een contract voor twee jaar bij City. Ik wil ergens zijn waar ik kan spelen. Naast Nederland is er ook interesse uit Frankrijk en Engeland. We zullen zien."

Voorlopig blijft de focus dus liggen op de degradatiestrijd met NAC Breda. Onder Stijn Vreven kan hij rekenen op vertrouwen en een basisplaats. "Het was niet altijd makkelijk, gelukkig heeft de coach altijd vertrouwen gehouden.

Hij zei: 'blijf gaan, blijf werken, want ik ben ervan overtuigd dat je weer gaat scoren.' Veel steun heb ik ook gehad van mijn teamgenoten."

Ook roemt Ambrose de komst Sadiq Umar, dat de Fransman meer rust bezorgt binnen de lijnen. "Met Sadiq erbij is de druk van het moeten scoren verdeeld over twee spelers, voor mij is dat beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen