Mourinho kan spelers niets verwijten: "Goed gespeeld"

13 maart 2018, 23:27   Bijgewerkt: 13 maart 2018, 23:40

José Mourinho verwijt zijn spelers niets na de uitschakeling in de Champions League van dinsdagavond. Volgens de oefenmeester hebben zij zich aan de afspraken gehouden en ging alles volgens plan voor Manchester United tegen Sevilla. "We hadden goede kansen om te scoren", vond hij.

Na het duel ging hij in op de uitschakeling tegen Sevilla (1-2) in eigen huis. "We probeerden vanaf de eerste minuut aanvallend en intens te voetballen", beweerde de manager tegenover BT Sport. "Maar zij maakten één doelpunt en vanaf dat moment werd alles een stuk emotioneler. Hun tweede treffer maakte het voor ons onmogelijk."

Hoewel de uitschakeling van Manchester een ramp betekent voor de club die ook al bijna zeker naast de Engelse titel grijpt, maakte Mourinho zich niet te veel zorgen. "We hebben verloren, maar morgen is er weer een dag en zaterdag weer een andere wedstrijd", aldus Mourinho, die de teleurstelling bij zijn spelers overigens wel snapte.

"Het is goed dat zij hun verdriet niet verbergen, maar we hebben geen tijd voor drama. Ze hebben goed gespeeld, er was niets mis met hun intentie om het spel te spelen", vertelde de Portugees, die ook naar zichzelf keek. "Als een team wint, winnen ze allemaal. Als een team verliest, dan is de coach verantwoordelijk. Ik heb waarschijnlijk ook fouten gemaakt." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen