Blessure Robben valt mee: hij ontbreekt uit voorzorg

13 maart 2018, 18:07   Bijgewerkt: 13 maart 2018, 20:30

De pijntjes bij Arjen Robben vallen mee. Als het echt nodig was geweest, had de ervaren buitenspeler namelijk kunnen spelen voor Bayern München in de Champions League woensdag tegen Besiktas. De Nederlander krijgt echter voornamelijk uit voorzorg rust van trainer Jupp Heynckes.

Afgelopen weekend ging Robben na zijn doelpunt in de 55ste minuut (de 4-0 tegen Hamburger SV) vrij snel naar de kant. Dat was allemaal voornamelijk uit voorzorg, zo legt de ervaren coach op het clubkanaal uit, in aanloop naar de return tegen Besiktas, dat gezien het eerste duel (5-0 winst) een formaliteit lijkt. "Als het er op aangekomen was, dan had Arjen kunnen spelen. Hij kampt slechts met lichte klachten", aldus Heynckes, die wel weer een beroep kan doen op James Rodriguez, die afgelopen weekend nog ontbrak.

"James heeft net als Thiago de afgelopen dagen weer goed getraind en kan spelen." Dat geldt niet voor Manuel Neuer, Kingsley Coman en Corentin Tolisso (viel afgelopen weekend uit): zij zijn nog altijd geblesseerd. En dus wilde de trainer dan ook niet van een eenvoudig karwei spreken. "We spelen tegen een absolute topploeg, met fanatieke supporters die Besiktas naar voren zullen jagen", liet Heynckes weten.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen