Linssen kan topscorer worden: "Het is een vreemd seizoen"

13 maart 2018, 16:31

Tot dusver heeft Bryan Linssen elf keer gescoord in de Eredivisie voor Vitesse en dat is een prima opbrengst in zijn debuutseizoen bij de Arnhemmers. De buitenspeler zegt niet bezig te zijn met de topscorerstitel, maar hoopt stiekem toch op de eervolle prijs.

Hirving Lozano en Fran Sol hebben twee doelpunten meer dan Linssen. "Het is wat dat betreft een vreemd seizoen in de Eredivisie, want normaal gesproken zijn er al wel centrumspitsen met zo'n twintig goals", vertelt Linssen op de website van Soccervision. "Ik ben totaal niet bezig met die topscorerstitel, maar ik hoop de komende weken belangrijk te blijven voor Vitesse en hopelijk zit het er dan wel in. Als rechtsbenige speler vanaf de linkerflank kom je automatisch vaker in scoringspositie. Dat betaalt zich dit seizoen goed uit. Ik probeer altijd alert te zijn bij voorzetten. In de eerste seizoenshelft deed Milot Rashica het goed op rechtsbuiten en Roy Beerens heeft die rol na de winterstop goed op zich genomen."

Linssen is bezig aan zijn eerste seizoen in Arnhem, maar voelt zich prima thuis bij de club. "Ik denk dat veel mensen een verkeerd beeld van Vitesse hebben. Misschien had ik dat ook wel een beetje. Het komt vanwege de verhalen in de media soms een beetje raar en kil over, maar ik voelde al snel dat Vitesse gewoon een hele warme en gezellige club is. Die Arnhemse gezelligheid blijft de motor binnen de club. We hebben een leuke en goede spelersgroep en goede trainingsfaciliteiten op Papendal, waardoor ik iedere dag met plezier naar de club ga. Ik heb het dus enorm naar m'n zin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen