Sol geniet: "Na alles wat er gebeurd is, voelt dit als een prijs"

13 maart 2018, 10:06

Het leven lacht Fran Sol weer toe. Bij de Spaanse spits van Willem II werd een halfjaar geleden een tumor in zijn teelbal geconstateerd, maar nadat die werd verwijderd, gaat het weer beter met de aanvaller. Hij geniet van het leven zoals het nu is.

"Ik heb dit seizoen inderdaad hele moeilijke momenten gekend", blikt hij terug tegenover de NOS. "En nu beleef ik geweldige dingen. We realiseren ons eigenlijk nog niet wat we afgelopen weekend hebben gedaan. We zijn nog steeds een beetje dronken van geluk. 5-0 winnen, een hattrick maken en dan gedeeld topscorer zijn in de Eredivisie... Na alles wat er gebeurd is, voelt dit voor mij als een prijs."

Met dertien doelpunten is Sol momenteel samen met Hirving Lozano topscorer van de Eredivisie. Opmerkelijk voor een speler van een degradatiekandidaat. "Eerlijk gezegd verbaast het me niet dat ik zo hoog sta op de lijst", zegt Sol. "Wel dat ik bovenaan sta, want dat is ontzettend moeilijk als je bij Willem II speelt. Maar ik heb dit jaar harder dan ooit gewerkt en dit is mijn beloning."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen