Spoorboekje: twee CL-duels, wint Jaap Stam eindelijk?

Spoorboekje: twee CL-duels, wint Jaap Stam eindelijk?

13 maart 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 13 maart.

Nieuws

Reacties uit Jupiler League
De derde periode van de Jupiler League is maandag ten einde gekomen en werd gewonnen door FC Dordrecht. Hoe zijn de reacties vanuit de tweede competitie van Nederland? 

Wedstrijden

Manchester United - Sevilla (20.45 uur) 
Na het teleurstellende duel in Spanje wacht er voor Manchester United een wedstrijd met meer druk in Engeland. De ploeg van José Mourinho moet gezien de gelopen titelstrijd in Spanje in elk geval in de Champions League een goede indruk maken. Dat lukte in Andalusië niet, waar bovendien niet een heel gunstige uitgangspositie werd veroverd. Als Sevilla een goal maakt, moet United namelijk al twee keer scoren. Daarvoor heeft het wel Zlatan Ibrahimovic en Anthony Martial terug in de wedstrijdselectie.


Wolverhampton Wanderers - Reading (20.45 uur) 
Meermaals werd de druk op Jaap Stam al vergroot en doordat Reading al zeven duels niet won, is de druk er nog altijd. Dinsdagavond lijkt een goed resultaat namelijk ook uiterst lastig voor de Nederlandse oefenmeester in de Championship. Reading moet namelijk op bezoek bij Wolverhampton Wanderers, de koploper van het tweede niveau in Engeland.

Voetbal op tv

20.45 uur: Manchester United - Sevilla, Veronica 
20.45 uur: switchkanaal Champions League, Ziggo Sport, live hoogtepunten van de twee Champions League-duels 

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 16 augustus 2018

  2. woensdag 15 augustus 2018

  3. dinsdag 14 augustus 2018