Heracles en Breukers langer door dankzij contractverlenging

12 maart 2018, 15:12

Heracles Almelo heeft het contract van Tim Breukers automatisch met een jaar verlengd. De dertigjarige verdediger had een verbintenis tot en met de komende zomer, waarin stond opgenomen dat hij na 25 wedstrijden automatisch een jaar langer speler van de Almeloërs zou zijn. Alle betrokken partijen zijn blij met de verlenging, die door de wedstrijd tegen FC Twente officieel werd.

"Ik voel me thuis bij deze club en heb het hier naar mijn zin. Het is natuurlijk niet voor niets dat ik hier, met een onderbreking van 2,5 jaar, al sinds het seizoen 2007-2008 speel", vertelt hij op de clubsite. Tussentijds speelde hij kort voor FC Twente, waarna hij weer terugkeerde in Almelo.

"Tim is dit seizoen goed bezig, getuige het feit dat hij de deadline voor automatische contractverlenging nu al heeft gehaald", aldus technisch manager Mark-Jan Fledderus. "Hij is een belangrijke speler voor dit team, zowel verdedigend als aanvallend. Bovendien brengt hij de nodige routine in de groep, is het een jongen uit de streek en hij speelt met zijn persoonlijkheid een belangrijke rol in de kleedkamer. Het mag duidelijk zijn dat we heel content zijn dat Tim ook volgend seizoen voor ons speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen