Lewis blij met overwinning op PSV na een 'bewogen week'

12 maart 2018, 13:10

Het was een zeer bewogen week voor Willem II: eerst stapte hoofdtrainer Erwin van de Looi op en vervolgens veegden de Tilburgers koploper PSV van de mat in de Eredivisie. De slachtpartij eindigde op 5-0 tot verbazing van Fernando Lewis. "Dat het deze uitslag zou worden had ik natuurlijk nooit verwacht."

Op de clubsite blikt hij terug op de spectaculaire overwinning van Willem II. "PSV heeft een goede ploeg en is niet voor niets de grote kampioenskandidaat. Daarom hadden we met elkaar afgesproken dat we alle duels fel aan moesten gaan. No matter what, desnoods met overtredingen. We hebben voor iedere meter geknokt met elkaar. Als de een in problemen kwam, zorgde de ander voor rugdekking."

De zege kwam meer dan gelegen volgens de rechspoot. "Het is voor ons een bewogen week geweest. Dit was het beste antwoord dat we konden geven voor de club. We hebben een mooie stap gezet hebben om in de Eredivisie te blijven."

Toch is Willem II nog niet helemaal veilig, beseft Lewis - zeker het met duel met achtervolger FC Twente in het achterhoofd van komend weekend. "We moeten de wedstrijd tegen FC Twente met dezelfde instelling benaderen. We kunnen nu niet achterover leunen. We hebben nog zeven finales te gaan en dat blijven finales."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen