Oranje hoeft mogelijk niet te vrezen voor Kane: hij is geblesseerd

12 maart 2018, 08:24

Het Nederlands elftal hoeft zich mogelijk geen zorgen te maken over aanvaller Harry Kane. De aanvaller van Tottenham Hotspur viel zondag uit met een enkelblessure tegen Bournemouth, aan de voet waar een kwetsuur hem afgelopen seizoen ook al een flinke tijd aan de kant hield. Manager Mauricio Pochettino is bezorgd om zijn aanvaller.

"Ik hoop niet dat het een groot probleem is, maar we zijn wel erg bezorgd", vertelde hij tegenover de BBC. "Het is dezelfde enkel als zijn vorige twee enkelblessures. Hij landde op zijn voet en verdraaide vervolgens zelf zijn enkel. Zelf is hij overigens wel positief en was hij vooral blij met de overwinning van het team."

Na een korte blessurebehandeling moest Kane na een half uur het veld verlaten. Hij werd vervangen door Erik Lamela. De kans is klein dat hij komend weekend alweer terugkeert bij Tottenham voor het duel met Swansea City in de FA Cup, terwijl ook de interlands een groot vraagteken zijn. Vorig seizoen miste hij ook al twee interlands met vanwege een enkelblessure. Engeland staat in de vriendschappelijke wedstrijd tegenover Nederland, wat voor bondscoach Ronald Koeman een meevaller kan betekenen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen