Gisteren gemist: Feyenoord wint, Veltman baalt van reserveplek

12 maart 2018, 00:30   Bijgewerkt: 11 maart 2018, 23:46

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 11 maart.

Sterk Feyenoord heeft geen moeite met tegenvallend AZ

AZ Alkmaar en Feyenoord treffen elkaar in de bekerfinale van zondag 22 april, maar de wedstrijd van zondag was veel meer dan een voorproefje. AZ is bezig aan een stabieler seizoen dan Feyenoord, maar presteert niet goed tegen de hoog aangeschreven ploegen. Ook vandaag zat er niets in voor de bezoekers uit Alkmaar, want Feyenoord was heer en meester. AZ zal klagen over scheidsrechter Dennis Higler, maar was simpelweg niet goed genoeg: Feyenoord won uiteindelijk met 2-1.

Veltman baalt van plek op de bank: "Had mezelf opgesteld"

Joël Veltman werd zondag bij Ajax tegen sc Heerenveen in de Eredivisie gepasseerd ten faveure van Rasmus Kristensen. De aanvoerder van de Amsterdammers is zijn basisplaats onder Erik ten Hag dus verloren en toen hij alsnog binnen de lijnen kwam, werd hij uitgefloten door zijn eigen fans. "Ik praat liever over de supporters die wel voor me klapten", aldus de Ajacied.

Higler geeft boze Van den Brom gelijk na zien beelden

AZ had in De Kuip eigenlijk een strafschop moeten krijgen, zo geeft Dennis Higler toe. De scheidsrechter wees zondag bij een 0-0 stand niet naar de stip toen Feyenoorder Jan-Arie van der Heijden de bal tegen zijn hand kreeg. Na het zien van de televisiebeelden is Higler van mening dat een ander besluit beter was geweest.

Napoli lijkt eerste titel sinds 1990 toch te kunnen vergeten

Lange tijd zag het er goed uit voor Napoli in de Italiaanse titelstrijd, maar de club uit Napels lijkt het kampioenschap toch te kunnen vergeten. Het team moest zondag winnen van Internazionale om in het spoor van Juventus te blijven, maar kwam niet verder dan 0-0.

Supportersorgaan Twente doet oproep aan club en Verbeek

De sportieve crisis is bij FC Twente na de verloren derby tegen Heracles Almelo (2-1) alleen maar groter geworden. Het wordt voor de Tukkers nog een helse klus om niet bij de laatste drie te eindigen. Supportersorgaan 'Twente, verbindt!' is het zat: bij iedereen binnen de club moet de focus nu op het afwenden van degradatie liggen.

Dumfries niet tevreden over eigen spel: "Had een mindere dag"

Denzel Dumfries ging in de eindfase van Ajax tegen sc Heerenveen in de Eredivisie zondagmiddag in het strafschopgebied onderuit en hoopte op een strafschop van Jochem Kamphuis. Die kreeg de rechtsback echter niet, tot onvrede van de verdediger. "Hij raakte me wel", aldus de back.

Belangrijke uitslagen:

Feyenoord - AZ 2-1

Inter - Napoli 0-0

Bologna - AC Milan 0-1

Bournemouth - Tottenham Hotspur 1-4

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt 3-2

Las Palmas - Villarreal 0-2

Olympique Lyon - Caen 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen