Automatische contractverlenging houdt Bruins bij Excelsior

11 maart 2018, 22:30

Luigi Bruins is ook volgend seizoen speler van Excelsior. Doordat de middenvelder zaterdag meespeelde tegen VVV-Venlo (2-3 winst) is automatisch een optie in zijn contract gelicht. Hierdoor is Bruins ook volgend seizoen op Woudestein te bewonderen.

Tegenover het Algemeen Dagblad reageert Bruins op het contractnieuws. "Ik was niet echt bezig met het precieze aantal wedstrijden. Ik ging er al vanuit dat ik zou blijven", aldus de middenvelder, die verdeeld over drie periodes bijna acht jaar in dienst van De Kralingers speelt. Dit seizoen kwam Bruins 22 competitiewedstrijden in actie, waarin hij vier keer trefzeker was.

Het contractnieuws van Bruins was zaterdag niet het enige goede nieuws voor Excelsior. De Rotterdammers wonnen in Venlo, waardoor lijfsbehoud zo goed als zeker is. "Nu we de degradatiezone definitief verlaten hebben, kunnen we omhoog kijken", stelt Bruins. "We moeten nog tegen een aantal ploegen die spelen voor plek 8, te beginnen volgend weekeinde tegen ADO. Dan kunnen we zien wat er nog in het vat zit. Maar eerst gaan we hier ook even van genieten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen