Weghorst kritisch na nederlaag: "Te weinig laten zien"

11 maart 2018, 22:02

Na de wedstrijd Feyenoord - AZ werd veel gesproken over het penaltymoment van de eerste helft, maar Wout Weghorst wil daar niet te lang bij stilstaan. De aanvoerder van de Alkmaarders is kritisch op zijn ploeg, die geen stand hield in De Kuip. Feyenoord won het voorproefje op de bekerfinale met 2-1.

De beginfase van de wedstrijd was gelijkopgaand, vindt Weghorst. "We maken een fout in de opbouw, dat mag niet gebeuren", doelt de spits in gesprek met FOX Sports op het moment dat Feyenoord de leiding nam. "We brachten niet hetgeen wat we kunnen brengen wat nodig is om in De Kuip van Feyenoord te winnen."

Scheidsrechter Dennis Higler gaf AZ geen strafschop nadat Jan-Arie van der Heijden halverwege de eerste helft op de hand kreeg. "Je koopt er niks meer voor en je moet altijd naar jezelf kijken. In de rust vroeg ik: 'Heb je het gezien?'. Hij antwoordde: 'Ja Wout, Ik ben er minder zeker van dan voorheen'. Zo'n handsbal blijft een rotsituatie, maar ik denk dat het een penalty was. Dat zat vandaag niet mee, maar het lef, het bravoure en het goede voetbal dat we kunnen spelen, hebben we te weinig laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen