Foor oordeelt hard over Vitesse: "Het ging aan alle kanten mis"

11 maart 2018, 20:54

Een wanprestatie, zo omschrijft Navarone Foor het optreden van Vitesse tegen FC Utrecht. Mede door persoonlijke fouten van Thulani Serero en Remko Pasveer ging de club uit Arnhem zondag hard onderuit in De Galgenwaard. Een pijnlijke 5-1 eindstand prijkte na het laatste fluitsignaal op het scorebord.

Foor vindt het lastig om één oorzaak voor de forse nederlaag te noemen. "Het ging aan alle kanten mis. Het is natuurlijk al zonde dat we het in de eerste helft zo weggeven met persoonlijke fouten", doelt Foor op het balverlies van Serero, die in het strafschopgebied niet goed uitverdedigde en op knullige wijze FC Utrecht de 1-0 in de schoot worp.

Vitesse leek zich in de tweede helft nog even terug te vechten toen Foor de 2-1 maakte. "Maar nee, het mocht niet baten. We verliezen nu met zijn allen, we moeten wel als een collectief bij elkaar blijven", vervolgt de doelpuntenmaker tegen Omroep Gelderland. Vitesse heeft nu een achterstand van zes punten op FC Utrecht, de nummer vier. "Die plek kunnen we nog halen, daar geloven we in. Maar dan moet je dit soort wedstrijden wel winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen