Til teleurgesteld: "Feyenoord speelde met poep in de broek"

11 maart 2018, 19:34   Bijgewerkt: 11 maart 2018, 23:45

Dat AZ zondagmiddag ten onder ging bij Feyenoord, was volgens Guus Til totaal onnodig. De Alkmaarders staan ruim boven Feyenoord op de ranglijst, maar verloren zondag toch met 2-1. Til is zeer teleurgesteld.

AZ speelt dit seizoen goed voetbal, maar dat kwam zondag te weinig tot uiting. "Het heeft niet met kwaliteit te maken, want ik vind onze selectie echt niet minder dan die van Feyenoord. Dit was het moment om ze te pakken. In de tweede helft speelden zij ineens met poep in de broek", spreekt hij klare taal tegenover Metro. "Ze dachten echt dat het nog mis kon gaan. Het was vandaag meer een mentaal probleem. Ik zag spelers ballen verkeerd aannemen, terwijl dat normaal gesproken geen probleem voor ze is. Iedereen had er volledig van overtuigd moeten zijn dat wij hier hadden kunnen winnen."

Op 22 april krijgt AZ de kans op revanche, als de bekerfinale gespeeld gaat worden. Tussen de linies is volgens Til nog veel winst te halen. "Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena loeren erop dat ze daar de bal kunnen onderscheppen en dan is Feyenoord er gelijk vandoor. Wij moeten veel slimmer zijn. Als wij tussen de linies één mannetje uitspelen ligt het helemaal open bij Feyenoord. Maar vandaag lukte het gewoon niet, ook ik kan veel beter."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen