Streppel realistisch na nederlaag: "We waren niet goed genoeg"

11 maart 2018, 18:26

Teleurgesteld, maar niet ontdaan was Jurgen Streppel zondagmiddag na de nederlaag van sc Heerenveen. De trainer van de Friezen zag dat Ajax een maatje te groot was voor zijn ploeg. De Amsterdammers spaarden Heerenveen lange tijd, maar wonnen uiteindelijk met 4-1.

Pas twee minuten voor tijd besliste Ajax de wedstrijd, toen Donny van de Beek op aangeven van Hakim Ziyech de 3-1 maakte. "Ajax had al eerder een aantal doelpunten meer kunnen maken", geeft Streppel toe in gesprek met NOS. Heerenveen had nog lange tijd zicht op de gelijkmaker. "Dat had meer met Ajax te maken dan met ons, want ik vond ons met name aan de bal erg slordig. We waren niet goed genoeg om aanspraak te maken op wat dan ook."

De Friezen kwam na een halfuur op een 1-0 achterstand door een rake kopbal van Matthijs de Ligt. Lang kon Ajax niet van de voorsprong genieten, want een minuut later maakte Martin Ødegaard met een afstandsschot de 1-1. "Dat geeft je een goed gevoel, maar aan de bal was het niet goed genoeg. Als je zo slordig bent aan de bal, dan is het vragen om problemen. We hebben dit over onszelf afgeroepen", besluit Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen