Atlético verslaat Celta de Vigo en verstevigt tweede plaats

11 maart 2018, 18:04

In navolging van FC Barcelona en Real Madrid is ook Atlético Madrid de 28ste speelronde van de Primera División zonder kleerscheuren doorgekomen. De Madrilenen zetten zondag Celta de Vigo opzij en hielden zoals wel vaker dit seizoen 'de nul'. De wedstrijd in het Wanda Metropolitano eindigde in 3-0.

Antoine Griezmann brak vlak voor rust de ban door op artistieke wijze de 1-0 binnen te schieten. De Fransman zette zowel verdediger Jonny als doelman Rubén Blanco op het verkeerde been, waarna hij de bal in de verre kruising krulde. Na rust bouwde Atlético de score uit. Met een stiftje maakte Vitolo de 2-0, Ángel Correa besliste na een uur spelen de wedstrijd. Doelman Jan Oblak beleefde ook weer een prima wedstrijd: hij hield voor de achttiende (!) keer dit seizoen het doel schoon.

Door de zege blijft de voorsprong van nummer twee Atlético Madrid op stadgenoot Real Madrid zeven punten. Real Madrid won zaterdag bij Eibar (1-2), FC Barcelona versloeg Málaga (0-2). De Madrileense clubs treffen elkaar binnenkort, op 8 mei. Atlético maakt ook nog kans op de landstitel, maar het gat van acht punten met koploper FC Barcelona lijkt moeilijk te dichten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen