Pardew vreest na nederlaag: "Ik ga met het bestuur praten"

11 maart 2018, 09:24   Bijgewerkt: 11 maart 2018, 09:44

Voor Alan Pardew was het afgelopen zaterdag mogelijk de laatste keer dat hij op de bank zat als manager van West Bromwich Albion. Hij zag zijn ploeg met 1-4 onderuit gaan tegen Leicester City. Daardoor lijkt de situatie van de hekkensluiter uitzichtloos. De achterstand op Southampton, dat op de veilige zeventiende plek staat, bedraagt acht punten.

Pardew besefte na de wedstrijd ook dat een trainerswissel tot de mogelijkheden gaat behoren. "Ik ga zeker met het bestuur praten. Het gaat heel moeilijk worden nu. Ik zal vragen hoe ze erover denken, want misschien denkt het bestuur dat verandering beter is voor deze club", zegt de manager tegenover de BBC. "Ik moet nu met een plan komen hoe we vooruit kunnen komen."

Toch is Pardew nog niet van plan om op te geven. "Ik ga de handdoek niet in de ring gooien. Ook tegen de spelers heb ik gezegd dat we moeten vechten tot het eind. En dat miste ik in de laatste twintig minuten. We hebben er niet voor gevochten. Het maakt niet uit wat voor werk je doet. Als je onder druk staat en je bent niet bereid om te vechten, dan kun je net zo goed thuis blijven", besloot hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen