Steijn na nederlaag PSV: "Dat biedt mogelijkheden voor ons"

11 maart 2018, 09:02   Bijgewerkt: 11 maart 2018, 09:15

VVV-Venlo verloor zaterdagavond met 2-3 van Excelsior. Trainer Maurice Steijn kon leven met de nederlaag en stelde dat Excelsior de verdiende winnaar was. VVV bezet na zaterdag de twaalfde plaats en is daardoor al zo goed als veilig.

Steijn vond dat VVV te weinig bracht om aanspraak te maken op een punt. "We maakten op gelukkige wijze de 1-1, die viel eigenlijk uit het niets. Ik hoopte dat we er in de tweede helft een schepje bovenop konden doen, maar toen kregen we vrij makkelijk de 1-2 tegen. Uiteindelijk hebben we te weinig aanspraak gemaakt op een punt of meer, zo realistisch moet je ook zijn", aldus de trainer bij FOX Sports.

VVV verzamelde tot nu toe 33 punten en lijkt daarmee zo goed als veilig. "Maar we willen zo veel mogelijk punten halen en zo hoog mogelijk eindigen", benadrukt Steijn, die het met zijn ploeg komende week opneemt tegen PSV. De Eindhovenaren verloren zaterdag met 5-0 van Willem II. "Dat was wel verrassend. Het biedt mogelijkheden voor ons volgende week", lacht de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen