Robbemond geniet: "Hoe is het in godsnaam mogelijk?"

11 maart 2018, 02:42

Na een enerverende week waarin Erwin van de Looi afscheid nam van zijn functie, won Willem II zaterdag in eigen huis met klinkende cijfers van PSV: 5-0. Interim-trainer Reinier Robbemond wist niet wat hij zag vanuit de dug-out. Hij is met name lovend over de instelling van zijn spelers. 

"Het was een bizarre avond, zeker als je kijkt naar wat er afgelopen week is gebeurd", zegt Robbemond tegen de NOS. "Er was een kater en teleurstelling door de afgelopen week, maar als je dan zo'n avond krijgt, dan is dat genieten. Het plan wat we vandaag hadden hebben we nog met Erwin gemaakt, dus hij deelt hier ook zeker in mee. Het team heeft fantastisch gereageerd en de sfeer in het stadion was ook top, maar er zit bij mij ook nog teleurstelling door de situatie met Erwin."

Vier Willem II-goals vielen na de pauze. "We hebben vandaag strijd gegeven en wilden ieder duel winnen", zag Robbemond. "Alles moet meezitten, maar omdat je dit kunt brengen roep je dat ook wel over jezelf af. Als je dit van tevoren had gezegd, dan was je voor gek verklaard. Iedereen heeft gestreden tot de laatste seconde. Het was genieten op de bank en wij keken elkaar ook aan met de gedachte 'hoe is het in godsnaam mogelijk?'"

Lees ook: Cocu witheet na mokerslag: "Sloeg helemaal nergens op"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen