NAC wint weer: "Belangrijke punten in strijd tegen degradatie"

10 maart 2018, 21:54

NAC Breda heeft de knappe overwinning van vorige week op Feyenoord zaterdag een goed vervolg gegeven. Op bezoek bij ADO Den Haag werd er, met dank aan een goede eerste helft, met 0-2 gewonnen. Rob Penders telt zijn zegeningen.

Penders, die de geschorste Stijn Vreven verving, werd blij verrast door de eerste helft van zijn ploeg. "Ik was toch wel benieuwd hoe we zouden starten na de goede overwinning vorige week. ADO begon sterk en werd bij vlagen gevaarlijk voor ons doel. De 0-1 kwam op een fijn moment en ook in de eerste helft maak je de tweede al. Umar is een spits die slim is in de duels en mede door hem komen we op 0-2 en ADO komt met tien man te staan", analyseert de coach.

Na de pauze klaarde NAC de klus door de 0-2 voorsprong vast te houden. Toch was Penders niet helemaal tevreden. "Ik vond de tweede helft onzorgvuldig van onze kant. We lieten ADO iets te makkelijk voetballen en gingen zelfs slordig om met onze kansen. Hoe dan ook zijn het wel enorm belangrijke drie punten in de strijd tegen degradatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen