Robben: "Focus kan niet alleen op de Champions League liggen"

10 maart 2018, 20:31

Mede dankzij een doelpunt van Arjen Robben gaf Bayern München zaterdag een pak rammel aan Hamburger SV, dat met een 6-0 nederlaag uit de Allianz Arena vertrok. Robben is tevreden over de wijze waarop zijn team de competitieduels benadert. De punten zijn niet echt belangrijk meer voor Bayern; het kampioenschap is zo goed als binnen.

Na twintig minuten spelen prijkte al een 3-0 stand op het scorebord in München. Robben had een aandeel in de zege door na rust het vierde doelpunt te maken. "In de Bundesliga moeten we doorgaan, ongeacht of we twintig, tien of vijf punten voorsprong hebben", aldus de Nederlander op de clubwebsite van Bayern München. "De focus kan niet alleen op de Champions League liggen. We moeten in de Bundesliga ook onze vorm laten zien."

Ook Jupp Heynckes was in zijn nopjes met de grote zege. De focus van de trainer ligt al op de Champions League. "Het deed me goed om te zien dat we niet rustig aan deden en ook geen kansen weggaven. Dat is belangrijk voor de volgende wedstrijden, zoals die tegen Besiktas volgende week." Het thuisduel met Besiktas eindigde in 5-0, waardoor de return een formaliteit lijkt te zijn. Begin mei worden de eerste duels van de kwartfinale van het miljardenbal gespeeld.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen