Van der Heijden kijkt vooruit: "Naar de oplossing zoeken"

10 maart 2018, 19:36

Over iets meer dan een maand staat de bekerfinale op het programma, de wedstrijd die het seizoen van Feyenoord nog enigszins kan redden. Jan-Arie van der Heijden wil zich nu echter nog niet richten op de eindstrijd. "Ik denk dat we als groep op moeten staan, ervoor moeten zorgen dat de resultaten onze kant op vallen en we waardig afscheid moeten nemen als kampioen."

Van der Heijden wil niet te lang stilstaan bij het tegenvallende seizoen van Feyenoord. De centrale verdediger zegt in gesprek met RTV Rijnmond dat de blik vooruit gericht staat. "Het is duidelijk dat het niet zo goed gaat als vorig seizoen. Waar dat aan ligt, hebben we al honderd keer herhaald. Ik denk dat we vooral naar de oplossing moeten zoeken."

Feyenoord neemt het zondag op tegen AZ, de tegenstander die de Rotterdammers in mei ook in de bekerfinale zullen treffen. "Dit is een andere wedstrijd dan de finale. Het is wel het belangrijkste duel op dit moment, omdat we in De Kuip willen bewijzen dat we toch een goede ploeg hebben." Feyenoord lijkt de derde plaats te kunnen vergeten, maar kan in het slotstuk van de competitie nog wel over nummer vier FC Utrecht heen. De achterstand op de Domstedelingen bedraagt twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen