Luckassen vervanger geschorste Hendrix tegen Willem II

10 maart 2018, 19:24

PSV begint zaterdagavond met Derrick Luckassen in de basis aan het uitduel met Willem II. Luckassen is de vervanger van Jorrit Hendrix, die er vanwege een schorsing niet bij is in Tilburg. Trainer Phillip Cocu laat verder de tien spelers starten die ook tegen FC Utrecht (3-0) in de basis stonden.

Luckassen zal samen met Bart Ramselaar en Marco van Ginkel het middenveld vormen van PSV, dat in Tilburg de koppositie kan verstevigen. Winnen de Eindhovenaren, dan wordt het gat met Ajax vergroot naar dertien punten. De Amsterdammers komen zondag pas in actie. Voor eigen publiek neemt Ajax het dan op tegen sc Heerenveen.

Willem II kan een succesje goed gebruiken. De Tilburgers zagen donderdag trainer Erwin van de Looi vertrekken, die naar eigen zeggen in belang van de club afscheid nam. Zijn tijdelijke vervanger, Reinier Robbemond, wijzigt ten opzichte van het duel met sc Heerenveen (2-0 verlies) het team op een aantal plekken. Zo hebben Thom Haye, Mo el Hankouri en Pedro Chrivella een basisplaats en neemt spits Bartholomew Ogbeche plaats op de bank.

Opstellingen

Willem II: Branderhorst; Lewis, Heerkens, Lachman, Tsimikas; Rienstra, Chirivella, Lieftink; El Hankouri, Sol, Haye.

PSV: Zoet; Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet; Luckassen, Van Ginkel, Ramselaar; Pereiro, De Jong, Bergwijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen