Van Dijk gefrustreerd na nederlaag: "Het was niet goed genoeg"

10 maart 2018, 16:54   Bijgewerkt: 10 maart 2018, 17:00

Virgil van Dijk slaagde er zaterdagmiddag niet in om Liverpool van een nederlaag te behoeden. Op Old Trafford was directe concurrent Manchester United met 2-1 te sterk voor The Reds. Volgens Van Dijk was de thuisploeg moeilijk te bespelen.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Manchester United op 2-0 door een dubbelslag van Marcus Rashford. "Het is natuurlijk erg frustrerend als je op identieke wijze twee doelpunten incasseert. Daarna was het lastig om ze te bespelen, want ze hingen achterover en wachtten op de tegenaanval", aldus de centrale verdediger in een eerste reactie tegenover Sport 1.

"We probeerden ze kapot te spelen, maar het was niet goed genoeg", realiseert Van Dijk zich. Liverpool had zaterdag goede zaken kunnen doen: door een overwinning in het hol van de leeuw had de tweede plaats van Manchester United kunnen worden overgenomen. Door de nederlaag loopt Liverpool nu echter vijf punten achter op The Red Devils. "Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen. Vandaag was een topduel, maar we moeten doorgaan en vooruitkijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen