Stegeman zag 'typisch derby-duel' en denkt nog niet aan play-offs

9 maart 2018, 23:52

John Stegeman vond het duel tussen Heracles Almelo en FC Twente van vrijdagavond een typische derby-wedstrijd. Hoewel het spel van beide kanten niet altijd even goed was, zag hij wel dat zijn ploeg met hartstocht speelde. "Het spel was niet van het allerhoogste niveau, maar al met al wel een redelijke wedstrijd", oordeelde hij.

Toch had Heracles ook de mazzel dat het na de openingsgoal van Adnane Tighadouini niet ook nog 0-2 werd. "Daar kwamen we goed weg, maar vanuit daar zijn we hartstochtelijk op zoek gegaan naar doelpunten", vond Stegeman tegenover FOX Sports. "In de eindfase van onze aanvallen had het beker gekund. Met name in de eerste helft en het eerste deel van de tweede helft."

De eindfase van aanvallen, scoren, ging in tien minuten wel goed: daarin werd een achterstand omgedraaid in een voorsprong door goals van Kristoffer Peterson en Robin Pröpper. "Er zat veel strijd en overtredingen in deze wedstrijd", zag Stegeman de derby. "Voetballend moet en kan het nog veel meer beter, maar winnen is winnen."

?Door de zege kan Heracles Almelo voorlopig genieten van de negende plaats in de Eredivisie. Maar aan de play-offs voor Europees voetbal wil Stegeman zeker nog niet denken. "Pas over vier wedstrijden. Na de winterstop hebben we pas de aansluiting een beetje gevonden, dus laten we nederig blijven en hard werken. Met Vitesse, sc Heerenveen en Ajax hebben we bovendien een zwaar programma voor de boeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen