Van der Gaag ziet overeenkomsten tussen VVV-Venlo en Excelsior

9 maart 2018, 19:57   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 20:04

Mitchell van der Gaag ziet in tegenstander VVV-Venlo een vergelijkbare ploeg en club als Excelsior is. De trainer verwacht dan ook een interessante wedstrijd in de Eredivisie zaterdagavond in Limburg. "Ze zijn moeilijk te verslaan en staan niet voor niets al op 33 punten", aldus de trainer.

"VVV-Venlo is inderdaad te vergelijken met ons als je kijkt naar het budget en de manier van spelen'', keek Van der Gaag vooruit op de clubsite. "Zij functioneren ook goed als team en hetzelfde geldt voor ons. Daarnaast hebben we allebei spelers met specifieke kwaliteiten. VVV-Venlo heeft een goede ploeg, met spelers die een wedstrijd kunnen beslissen, ook uit standaardsituaties."

Dus verwacht Van der Gaag een lastig duel in Limburg. Dat hij zijn vertrek heeft aangekondigd, wat bij Willem II mede zorgde voor onrust rondom Erwin van de Looi, ziet hij juist als een voordeel. "Nu het naar buiten is, kunnen we weer vooruitkijken. Het belangrijkste is dat wij het seizoen goed gaan afsluiten en dat we ons zo snel mogelijk veilig spelen."

Dat moet Excelsior dit weekend nog wel doen zonder Stanley Elbers, hij kampt met een hamstringblessure. Verder herstelt Jordy de Wijs sneller van zijn [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/329772/de-wijs-herstelt-sneller-dan-verwacht-ik-loop-voor-op-schema/,_blank,knieblessure] dan verwacht. Zakaria El Azzouzi en Allessandro Damen ontbreken nog wel altijd, evenals Desevio Payne - al is hij wel weer op de weg terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen