Linssen durft stap te maken: "Sta open voor buitenland"

9 maart 2018, 19:19   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 19:45

Bryan Linssen zou op (korte) termijn graag eens een avontuur in het buitenland aangaan. De aanvaller van Vitesse wil kijken waar zijn plafond ligt en zou bovendien graag eens in een andere competitie dan de Eredivisie aan de slag gaan. "Ik wil wel eens proeven aan iets anders."

Dat vertelt hij tegenover Omroep Gelderland. In zijn naar eigen zeggen beste seizoen tot dusver uit zijn loopbaan, voorloopt alles voorspoedig. Vorige week speelde hij tegen Ajax ijzersterk. En dus komt er interesse van andere clubs. "Ik ben met 27 jaar eigenlijk al een oude speler in Nederland. Bij die clubs scouten ze vooral jonge talenten", weet de buitenspeler. "Ik sta zeker open voor het buitenland. Een ander gebied en land proeven, kijken hoe de mentaliteit daar is. Als voetballer heb je nu eenmaal sneller die kans dan bij een gewone baan." 

?Haast heeft een transfer niet voor Linssen, daarvoor heeft hij nog te veel plezier in Arnhem, waar hij geliefd wordt door de supporters. Al beseft hij hoe smal het kantelpunt soms is. "Na Feyenoord was het de wedstrijd daarna waardeloos. Dan kan je er ineens weer niets van. Zo kan het nu ook zijn. Dat moeten we dus tegen FC Utrecht komend weekend voorkomen, want je kunt alles direct weer vergooien na een fantastische wedstrijd."

Zelf wil hij er in elk geval alles aan doen om belangrijk te blijven voor Vitesse. "Als ik zo doorga, kan ik nog een stap hoger. Ik ben naar deze club gekomen om te zien waar mijn plafond ligt. Ik kan nog een stap maken, hoewel ik zeker niet bezig ben om weg te gaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen