Van 't Schip kiest voor Ligeon, Groningen heeft Reis terug

9 maart 2018, 16:36   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 16:48

PEC Zwolle kende een zeer goede eerste seizoenshelft, maar wist na de winterstop nog geen hoge ogen te gooien. Slechts drie clubs presteerden slechter dan de formatie van John van 't Schip. Tegenstander FC Groningen is één van die ploegen.

Ligeon vervangt geschorste Ehizibue

PEC Zwolle speelde afgelopen weekend teleurstellend gelijk tegen VVV-Venlo, maar desondanks gaat Van 't Schip niet te veel wijzigingen doorvoeren. Hij stelt tegenover RTV Oost tevreden te zijn met het vertoonde spel van zijn ploeg ondanks de remise. Alleen de plek van de geschorste Kingsley Ehizibue zal worden ingenomen door Ruben Ligeon in Groningen.

Dat betekent dat ook Piotr Parzyszek gewoon kan spelen. De moeder van de spits overleed deze week, maar Parzyszek heeft bij Van 't Schip aangegeven gewoon inzetbaar te zijn.

Herstelde Reis weer bij selectie FC Groningen

FC Groningen kan voor het duel met PEC Zwolle weer beschikken over Ludovit Reis. Hij liep in februari een knieblessure op, maar is inmiddels weer volledig hersteld. Wel begint de middenvelder op de bank. "Reis staat er goed op. Ik durf hem zeker te laten invallen. Hij heeft de energie die we goed kunnen gebruiken zondag", zegt Ernest Faber tegen RTV Noord

Ook met Kasper Larsen gaat het de goede kant op, laat de trainer weten. De verdediger keerde deze week weer terug op het trainingsveld, maar de wedstrijd tegen PEC komt nog te vroeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen