Roda JC heeft Avdijaj terug voor degradatiekraker

9 maart 2018, 16:51

Voor Sparta Rotterdam en Roda JC staat zaterdagavond de zeer belangrijke degradatiekraker op het programma. Het verschil tussen de nummers zeventien en achttien bedraagt namelijk slechts één punt. Sparta deed afgelopen weekend goede zaken door te winnen van ADO Den Haag terwijl Roda onderuit ging tegen Heracles.

Roda JC heeft goed nieuws gekregen voorafgaand aan de degradatiekraker tegen Sparta. Donis Avdijaj is weer hersteld van een bovenbeenblessure. Toch wordt de aanvaller niet ten koste van alles ingezet. "We hebben ons enkele keren in de vingers gesneden. We nemen geen risico's die niet te verantwoorden zijn", zegt Molenaar tegen De Limburger. Ook Tsiy Ndenge, die tegen Heracles nog ontbrak vanwege ziekte, keert terug in de wedstrijdselectie.

Na de 0-3 nederlaag tegen Heracles zorgde Molenaar deze week voor een iets andere voorbereiding voor zijn selectie. Zo hielden de spelers een onderling volleybaltoernooi. "Even ruimte voor wat andere gedachten. Onze insteek is om de positieve zaken naar boven te halen. De nadruk ligt op de kansen die we nu moeten gaan pakken", legt de trainer uit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen