Gattuso vindt zege Arsenal terecht: "Speelden niet als team"

8 maart 2018, 23:07   Bijgewerkt: 8 maart 2018, 23:20

Gennaro Gattuso zag AC Milan met 0-2 onderuit gaan tegen Arsenal in de achtste finales van de Europa League. De trainer noemde het achteraf een terechte zege van de Engelsen en stelde dat zijn ploeg niet goed voor de dag kwam. "We maakten te veel fouten en speelden niet als team."

Gattuso stelt op de persconferentie na afloop dat er van onderschatting nooit sprake is geweest. "Natuurlijk, Arsenal komt uit een heel moeilijke periode. Maar ze hebben een team met genoeg kwaliteiten. Wij maakten veel te veel fouten vanavond. We speelden geen enkel moment als team en Arsenal heeft gewoon verdiend gewonnen", sprak de trainer kritisch.

Voor Milan wacht nu een lastige uitwedstrijd in Londen. "Je kunt nooit zeggen dat iets gedaan is in het voetbal, dus we gaan zeker ons best doen. We gaan niet naar het Emirates voor een leuk dagtripje. We hebben zeker de kansen gehad om te scoren, maar het is nog niet voorbij. Het gaat zeker lastig worden, maar we moeten ons nu van de beste kant laten zien", besloot Gattuso.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen