Lazio geeft voorsprong uit handen, simpele zege Marseille

8 maart 2018, 23:06   Bijgewerkt: 8 maart 2018, 23:17

Lazio krijgt over een week nog een zware klus op bezoek bij Dinamo Kiev. De Italianen gaven in eigen huis in de slotfase een 2-1 voorsprong uit handen. Olympique Marseille kende in Frankrijk weinig problemen met Athletic Bilbao (3-1) en staat met één been in de volgende ronde.

Lazio - Dinamo Kiev 2-2

Lazio, met Stefan de Vrij in de basis, begon goed in eigen huis en kreeg enkele mogelijkheden om op voorsprong te komen. Dinamo Kiev stond achterin echter prima opgesteld en zo was het bij rust nog altijd 0-0. Het waren de bezoekers die na 52 minuten verrassend op voorsprong kwamen. Viktor Tsigankov opende de score. Lang kon Dinamo daar niet van genieten, want twee minuten later tekende Ciro Immobile voor de gelijkmaker.

De 0-1 van Dinamo Kiev

Weer acht minuten later boog Lazio het helemaal om. Waar Felipe Anderson bij de 1-1 nog de assist leverde, maakte hij het nu zelf af. De Italianen wisten de voorsprong echter niet te behouden. Tien minuten voor tijd viel via Junior Moraes alsnog de gelijkmaker. Daardoor wacht Lazio over een week een lastige uitwedstrijd in Oekraïne.

Marseille - Athletic Bilbao 3-1

Olympique Marseille kende een droomstart tegen Athletic de Bilbao toen Lucas Ocampos binnen een minuut de score opende. Binnen een kwartier verdubbelde Marseille de voorsprong.  Dimitri Payet scoorde met een mooie volley. Bilbao kwam vlak voor rust nog wel langszij. De bezoekers kregen een strafschop toegewezen waaruit  Aritz Aduriz de 2-1 maakte.

Na rust was de marge al snel weer twee. Nog voor er een uur gespeeld was, maakte Ocampos zijn tweede van de wedstrijd. Hoewel de Fransen voldoende kansen bleven krijgen, werd er niet meer gescoord waardoor Marseille met één been in de volgende ronde lijkt te staan.

Lees ook: Sporting ruikt kwartfinale

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen