Cassierra: "Voel me inmiddels thuis in Nederland"

8 maart 2018, 20:05   Bijgewerkt: 8 maart 2018, 20:29

Mateo Cassierra was afgelopen weekend trefzeker voor Ajax in het duel met Vitesse. De spits begint zich steeds beter te voelen in Amsterdam en hoopt dat zijn invalbeurt tegen Vitesse een voorbode is voor meer wedstrijden met het eerste elftal.

In de zomer van 2016 kwam Cassierra over vanuit Colombia naar Ajax. "Het begin is het natuurlijk altijd lastig. Zeker als je zo ver weg bent van huis. Dan is het altijd even wennen aan de cultuur, het land en je nieuwe medespelers. Je gaat van je vertrouwde omgeving naar een hotel in een voor jou vreemd land. Dat heeft natuurlijk even tijd nodig", zegt de aanvaller op de website van Ajax.

Bij Jong Ajax groeide Cassierra al uit tot clubtopscorer. Nu wil de twintigjarige Colombiaan het ook laten zien in het eerste. "Ik wilde naar een grote club, en dat is Ajax. Nu is het belangrijk om te werken aan mijn niveau, om beter te worden. Het doel is om basisspeler te worden en veel te scoren. Ik wil me blijven ontwikkelen en prijzen winnen met Ajax. Kortom; ik blijf continu heel hard werken om mijn doelstellingen te realiseren", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen