UEFA start onderzoek naar wangedrag supporters PSG

8 maart 2018, 19:25   Bijgewerkt: 8 maart 2018, 19:40

De UEFA is een onderzoek gestart naar de supporters van Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht moet vrezen voor een boete omdat fans tijdens het Champions League-duel met Real Madrid diverse regels hebben overtreden.

Supporters van PSG staken voorafgaand aan het duel met Real vuurwerk af op de tribunes en maakten zich volgens de UEFA nog schuldig aan twee andere overtredingen: namelijk het gebruik van een laserpen en het blokkeren van de trappen op de tribunes. PSG wordt om deze redenen een 'ontoereikende organisatie' verweten.

Scheidsrechter Felix Brych moest het duel tussen PSG en Real tweemaal stilleggen vanwege de hoeveelheid rook in het stadion. Daarnaast staken supporters in de nacht ook al vuurwerk af bij het hotel waar de selectie van Real Madrid verbleef. De Spaanse club diende daarover een klacht in bij de UEFA.

De Europese voetbalbond meldt verder dat ook naar de supporters van FC Basel een onderzoek wordt ingesteld. Zij staken vuurpijlen af tijdens het duel met Manchester City afgelopen woensdag. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen