Tegenvaller voor FC Twente: Assaidi haakt af voor derby

8 maart 2018, 15:42

FC Twente moet het opnieuw zonder Oussama Assaidi stellen. De Tukkers spelen vrijdag de beladen Twentse derby bij streekgenoot Heracles Almelo. Assaidi raakte zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen geblesseerd. De vier wedstrijden daarvoor moest de smaakmaker van Twente ook al laten schieten.

"Oussama hebben we uit de belasting gehaald en kan niet spelen vrijdag", zegt Gertjan Verbeek op de website van Twente. "Hij heeft niet getraind en dat hebben we uit voorzorg gedaan. Als het had gemoeten had het met veel kunst- en vliegwerk misschien wel gekund, maar ik denk dat je er de speler en het elftal geen plezier meedoet. Het is onvoldoende om in die wedstrijd honderd procent te kunnen spelen."

Twente treft in Heracles een tegenstander die de laatste twee wedstrijden won, terwijl de ploeg van Verbeek in december voor de laatste keer als winnaar van het veld stapte. "Ze hebben een dynamisch middenveld, misschien minder vast dan ze waren voor de winter. Je ziet dat dit ook problemen oplevert bij de tegenstander. Nu Kuwas over een langere tijd weer meedoet bij Heracles zie je het vertrouwen bij het elftal toenemen. Ze hebben afgelopen weken goede resultaten geboekt", aldus Verbeek.

Lees ook: Stegeman verandert opstelling voor derby met FC Twente niet

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen