Stegeman verandert opstelling voor derby met FC Twente niet

8 maart 2018, 14:47

John Stegeman wil in zijn laatste derby als trainer van Heracles Almelo een goed resultaat neerzetten voor de supporters van zijn club. Volgens hem maakt de wedstrijd tegen FC Twente ook veel los bij de spelers. Hij begint vrijdagavond in elk geval met dezelfde elf namen als tegen Roda JC (0-3 winst) van afgelopen week.

"Natuurlijk begrijpen we de sentimenten bij de supporters, de derby maakt gevoelens los", vertelt de trainer op de clubsite. "Ook voor de spelers uit deze regio is het bijzonder, ze worden er op straat over aangesproken. Een speciale wedstrijd, maar wij moeten vooral naar onszelf kijken. We zijn druk bezig zelf beter te worden en dat hebben we de laatste periode aardig gedaan."

De fans zullen in elk geval in grote getale aanwezig zijn in het stadion, dat is namelijk uitverkocht. Daarop zitten ook nog Jeff Hardeveld, met een knieblessure, en Dario van den Buijs. Hij is nog niet fit genoeg om te beginnen. Stegeman: "Dario heeft nu weer een volledige trainingsweek meegemaakt en gaat dinsdag met het tweede tegen NEC weer speelminuten maken. Wij gaan tegen FC Twente niets veranderen ten opzichte van vorige week."

Dat betekent dat Bram Castro, Robin Pröpper, Roland Baas, Tim Breukers, Wout Droste, Jamiro Monteiro, Peter van Ooijen, Sebastian Jakubiak, Brandley Kuwas, Kristoffer Peterson en Vincent Vermeij in de basis starten tegen FC Twente.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen