Gisteren gemist: City en Juventus door, Cillessen belangrijk

8 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 7 maart.

Sparta ver met Van Stee: "Zo snel mogelijk beginnen"

Henk van Stee moet de nieuwe technische man van Sparta Rotterdam gaan worden. De club stelt dat hij momenteel de enige kandidaat is voor de functie en dat de onderhandelingen zich momenteel in een vergevorderd stadium bevinden.

Finale Algarve Cup afgelast wegens hevige regenval

De finale van de Algarve Cup 2018 krijgt geen winnaar. Voor de Oranjevrouwen stond woensdagavond de finale tegen Zweden op het programma, maar door hevige regenval in Portugal is de wedstrijd afgelast. De finale zal niet ingehaald worden, waardoor Nederland en Zweden gezamenlijk als winnaar werden uitgeroepen.

Cillessen helpt Barcelona aan Catalaanse Super Cup

FC Barcelona heeft beslag gelegd op de Catalaanse Super Cup. De ploeg van Ernesto Valverde won in de finale na een penaltyserie van Espanyol. Jasper Cillessen begon in de basis bij Barcelona en werd uiteindelijk matchwinnaar in de strafschoppenreeks.

City ondanks nederlaag tegen Basel naar laatste acht

Manchester City heeft zich zoals verwacht kinderlijk eenvoudig geplaatst voor de laatste acht van de Champions League. De Engelsen waren na de 0-4 uitzege in en tegen FC Basel al bijna verzekerd van een plek in de kwartfinale. De return in Manchester bracht daar ondanks een verrassende City-nederlaag geen verandering in, want de knappe 1-2 overwinning was voor Basel niet genoeg.

Juve buigt achterstand om en bezorgt Spurs Waterloo

Een betere definitie van het voetbalcliché 'een wedstrijd met twee helften' valt er deze maand niet te vinden. Een uur lang leek er voor Tottenham Hotspur niets aan de hand, maar twee treffers van Juventus binnen drie minuten zorgden voor de uitschakeling van Spurs: 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen