Pochettino: "Niet gekregen waar we recht op hadden"

7 maart 2018, 23:29   Bijgewerkt: 7 maart 2018, 23:46

Tottenham Hotspur leek door de 2-2 in Turijn de beste papieren te hebben voor het duel met Juventus op Wembley, maar werd uiteindelijk uitgeschakeld door twee snelle goals van de bezoekers. De wedstrijd eindigde in 1-2 en Mauricio Pochettino vond niet dat die uitslag het hele verhaal weergaf.

In de tweede helft kreeg Tottenham in drie minuten tijd twee doelpunten tegen. "Drie minuten, twee fouten en twee doelpunten. Daarom liggen we er nu uit", begint Pochettino in gesprek met BT Sport. "Ik vind dat we, net als in de heenwedstrijd, niet hebben gekregen waar we recht op hadden. Tot de 1-1 domineerden wij, maar zij krijgen twee of drie kansen en scoren twee keer. Juventus heeft de kwaliteit om fouten af te straffen."

Volgens Pochettino speelde het geen rol dat Juventus meer ervaren spelers op het veld had staan. "Wanneer je de wedstrijd terug gaat kijken, zul je zien dat wij zeventig minuten lang de betere partij waren. Nu zijn we heel teleurgesteld, maar van dit soort duels word je wel beter. We verdienden zeker meer, maar dat is niet waar het in het voetbal om gaat." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen