Wenger moet Bellerín missen, Gattuso vol vertrouwen

7 maart 2018, 18:35   Bijgewerkt: 7 maart 2018, 18:55

De meest spraakmakende wedstrijd in de achtste finales van de Europa League is ongetwijfeld het treffen tussen Arsenal en AC Milan. Terwijl de Italianen de laatste weken prima resultaten boeken, moest het team van Arsène Wenger enkele flinke teleurstellingen verwerken.

Wenger

Arsenal kan voor het treffen met Milan niet beschikken over Hector Bellerín. De verdediger heeft nog te veel last van een knieblessure en moest de training van woensdag laten schieten, zo legt Wenger uit tijdens de persconferentie. Daarnaast kan de manager ook nog altijd niet beschikken over geblesseerde Nacho Monreal en Alexandre Lacazette.

Gattuso

Ondanks de slechte prestaties van Arsenal de afgelopen weken, zegt Gennaro Gattuso de tegenstander niet te onderschatten. "Ze hebben een team vol met kampioenen. Het is niet voor niets dat ze dit seizoen al achttien keer hebben gescoord in Europa. Maar als wij zowel technisch als fysiek goed zijn dan gaan we hen veel problemen bezorgen."

Gattuso ziet het treffen met Arsenal niet als een persoonlijke strijd met Wenger. "Ik kom net kijken terwijl hij al dertig jaar in dit vak zit. Vergeleken met hem ben ik nog een jeugdtrainer", is de Milan-coach duidelijk op de persconferentie. Het duel tussen AC Milan en Arsenal begint donderdag om 19.00 uur. De return in Engeland volgt een week later.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen