Maduro: "Niemand zal zeggen dat ik niet goed genoeg was"

7 maart 2018, 13:54

Hedwiges Maduro vertrok afgelopen zomer bij FC Groningen en besloot het avontuur aan te gaan bij Omonia Nicosia op Cyprus. De 33-jarige routinier is blij met zijn stap en kijkt met een vervelend gevoel terug op zijn laatste jaar bij Groningen.

Maduro kwam in zijn laatste seizoen bij Groningen niet verder dan 154 speelminuten. Dat had te maken met het feit dat de club hem graag wilde lozen vanwege zijn hoge salaris. Het was een vervelende tijd voor Maduro, zegt hij tegen de NOS. "Gelukkig ben ik mentaal vrij sterk. En ik weet ook dat het feit dat ik niet speelde niets met voetbal te maken had. Anders was ik gek geworden", blikt Maduro terug. "Als je aan mijn teamgenoten van toen vraagt of ze het gek vonden dat ik geen kans kreeg, zullen ze allemaal 'ja' zeggen. Niemand zal zeggen dat ik niet goed genoeg was."

Momenteel heeft hij het naar zijn zin bij zijn nieuwe club op Cyprus. Over het niveau is hij zeker niet ontevreden. "De ploegen waar ik op Cyprus tegen speel in de kampioenspoule, zijn beter dan Groningen. En als ik in die toppers dan een van de beteren ben..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen