Zidane trots op Real: "Dit was de perfecte wedstrijd"

7 maart 2018, 08:34   Bijgewerkt: 7 maart 2018, 08:52

Voorafgaand aan het tweeluik met Paris Saint-Germain was Real Madrid misschien wel de underdog, maar de regerend kampioen heeft de klus in de achtste finales toch weten te klaren. Na de 3-1 overwinning in Madrid eindigde het dinsdag in Parijs in 1-2. Trainer Zinedine Zidane is trots.

"We zijn met de juiste instelling het veld ingegaan", sprak de Franse coach na afloop. "We stonden er vanaf het begin en gaven druk naar voren. Het was een perfecte wedstrijd. Deze wedstrijd heeft ook bewezen dat alle spelers uit onze selectie minuten kunnen maken. Dit was de perfecte wedstrijd. We hebben het goed gedaan en hebben plaatsing voor de kwartfinales echt afgedwongen. Tactisch is het verlopen zoals we dachten."

In de competitie en in de beker gaat het dit seizoen niet best bij Real, maar de club heeft zich dus wel geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. "We hebben inderdaad mindere tijden beleefd, maar dat hoort bij voetbal. Het is moeilijk om altijd je niveau vast te houden. Je moet accepteren dat teleurstelling ook bij de sport houden. Je kunt niet altijd alles winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen