Dybala en Higuaín inzetbaar voor Juventus tegen de Spurs

6 maart 2018, 22:06   Bijgewerkt: 6 maart 2018, 22:17

Juventus kan voor de return in de Champions League tegen Tottenham Hotspur 'gewoon' beschikken over aanvallers Gonzalo Higuaín (was lichtgeblesseerd aan zijn enkel) en Paulo Dybala, hij ontbrak tijdens de eerste ontmoeting tussen beide ploegen. Dat heeft trainer Massimiliano Allegri duidelijk gemaakt in aanloop naar de return.

Collega-aanvallers Mario Mandzukic, Federico Bernardeschi, Juan Cuadrado zijn echter niet hersteld voor het duel in Londen, evenals Benedikt Höwedes. "Gonzalo en Paulo gaan beiden spelen, ze zijn inzetbaar", aldus Allegri tijdens de persconferentie voor het duel van woensdagavond. "Ook als ze niet honderd procent fit waren geweest, hadden ze overigens willen spelen, gezien het belang van de wedstrijd."

Omdat in Turijn een snelle 2-0 voorsprong nog werd weggegeven, moet Juventus wel flink aan de bak tegen de Premier League-ploeg. "Zij zijn de favoriet", probeerde Allegri de druk bij de Spurs te leggen. "We hebben in de heenwedstrijd teveel fouten gemaakt, waardoor zij kansen kregen. Tactisch moet het veel beter. We moeten foutloos zijn en de kansen benutten die we krijgen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen