Opmerkelijk statement Go Ahead: "Een dramatisch seizoen!"

5 maart 2018, 21:41

Go Ahead Eagles zit in zak en as. De club maakt sportief een zeer teleurstellend seizoen door en verloor zondag met 0-4 van De Graafschap. Dieptepunt was echter het incident na het duel, waarbij fans de club spelers van De Graafschap aanvielen. De kritieke situatie is voor de clubleiding reden geweest om met een opmerkelijke verklaring naar buiten te treden.

Go Ahead staat zeventiende en dat gaat de club niet in de koude kleren zitten. "Wat een dramatisch seizoen!", trapt de club af in het statement. "De sportieve prestaties zijn ver onder de maat. Bestuur, technische staf en spelersgroep van Go Ahead beseffen zich ten volle dat ze het vertrouwen van de supporters dit seizoen op de proef stellen. Vorige week hebben wij geprobeerd om met de vroegtijdige aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer en assistent-trainer volop koers te zetten richting betere resultaten. De keuze voor het duo Stegeman/Heering zorgde op alle fronten voor positiviteit. Dat voelde je ook in en om de club."

"Hoe anders is dat vandaag. De gebeurtenissen van gisteren raken ons als een mokerslag. Dit past niet bij Go Ahead Eagles. En wij weten zeker dat 99% van onze supporters diezelfde mening is toegedaan. Ook zij worden op straat, in de winkel of op het werk aangesproken op het gedrag van enkele raddraaiers. En dat is pijnlijk. Nogmaals, wij snappen de boosheid. Daar is alle reden toe. Het seizoen 2017/2018 is een zwaar teleurstellend seizoen. Een positie in de kelder van Jupiler League is Go Ahead Eagles onwaardig. Het slechte voetbal ook. Dat rekenen wij ons aan. Wij hebben het niet goed gedaan. In de bestuurskamer niet, op het veld niet."

De club hoopt de slechte situatie snel om te draaien. "Wij gaan er alles aan doen om uit die negatieve spiraal te komen. Liefst dit seizoen nog en anders het volgend seizoen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen