Druijf (20) tekent bij in Alkmaar: "Vertrouwen voelt goed"

5 maart 2018, 18:01

Bij AZ breken de talenten in rap tempo door en met Ferdy Druijf lijken de Alkmaarders wederom een veelbelovende speler in de gelederen te hebben. De nummer drie van de Eredivisie heeft maandag een akkoord bereikt over een nieuw contract voor de twintigjarige spits.

AZ meldt op de eigen website dat Druijf nu tot medio 2021 vastligt. De jonge spits scoorde dit seizoen al zes keer voor Jong AZ in de Jupiler League (vijftien duels) en mocht al twee keer invallen bij AZ 1. De jeugdinternational hoopt snel de volgende stap te zetten. "Het vertrouwen dat de club naar me uitspreekt voelt goed", reageert de aanvaller. "Ik ben aan het begin van het seizoen drie maanden geblesseerd geweest. Daarna ben ik vol voor mijn laatste kans gegaan. Die heb ik met beide handen gegrepen. Nu moet ik stappen maken en zorgen dat ik vast bij het eerste elftal hoor. En dan op naar een basisplek."

Directeur voetbalzaken Max Huiberts is content met het contractnieuws. "Ferdy doet het erg goed en dat hebben we beloond met een langer verblijf", reageert hij. "Hij doet het wekelijks goed bij Jong AZ. En voor een spits niet onbelangrijk: hij maakt ook doelpunten. Ferdy heeft ons echt overtuigd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen