KNVB schorst zelfkritische Vreven voor drie wedstrijden

5 maart 2018, 18:24   Bijgewerkt: 5 maart 2018, 20:47

Stijn Vreven zit de komende drie wedstrijden niet op de bank bij NAC Breda. De extraverte Belgische oefenmeester van de promovendus werd afgelopen zaterdag naar de tribune gestuurd door Bas Nijhuis en heeft maandag van de KNVB een schikkingsvoorstel van drie duels ontvangen. Vreven heeft dit voorstel geaccepteerd en is kritisch op zichzelf.

Stijn Vreven had zaterdagavond weer alle ogen op zich gericht toen hij al in de openingsfase van het duel tussen Feyenoord en NAC Breda naar de tribune werd gestuurd. De trainer van NAC vond het gek dat scheidsrechter Bas Nijhuis niet eerst en waarschuwing gaf. Voor Vreven was het de derde keer dit seizoen dat hij werd weggestuurd door de arbiter. Ondanks dat won NAC met 2-1 van Feyenoord.

"Vanmiddag hebben wij het schikkingsvoorstel ontvangen en hebben we eigenlijk direct besloten om het te accepteren. Ondanks dat ik vind dat er ruimte moet zijn voor bepaalde emoties tijdens een wedstrijd, moet ik wel onder ogen zien dat ik die emoties veel beter onder controle moet houden en mijn passie alleen moet gebruiken om mijn ploeg te motiveren. Als trainer moet ik me op dat vlak snel ontwikkelen en verbeteren", is hij zelfkritisch in het statement van NAC. "Daarom aanvaard ik de consequenties voor mijn gedrag zonder morren. Gelukkig kan ik, ondanks mijn schorsing, tijdens de trainingen en in de voorbereiding op de wedstrijden mijn steentje nog gewoon bijdragen."

De Belgische coach mist hierdoor de duels met ADO Den Haag, Roda JC en PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen