Assaidi baalt van pijntjes vanwege degradatiestrijd en Marokko

5 maart 2018, 12:28

Oussama Assaidi is voor het eerst sinds 2015 weer opgeroepen voor het nationale team van Marokko, maar uitgerekend in aanloop naar het WK in Rusland is de buitenspeler van FC Twente niet helemaal fit. Tegen FC Groningen (1-1) viel hij na een uur spelen (wederom) uit, al zag hij vanaf de bank wel hoe Tom Boere nog gelijkmaakte.

"We hebben alles gegeven. Het gaat niet meer om mooi voetbal, maar om de beuk erin gooien en overleven", weet de FC Twente-speler, die voor het eerst sinds vier Eredivisie-duels weer een deel meespeelde, tegenover De Telegraaf.

Na een uur spelen was voor Assaidi, die met vocht in zijn knie speelde, de koek alsnog op. Adnane Tighadouini was zijn vervanger. "De knie ging op zich wel goed, maar ik kreeg een tik erop, waardoor het aan de zijkant wat pijnlijk werd. Daarna voelde ik een momentje in mijn bovenbeen. Het is extra balen dat ik nu met een paar blessuretjes sukkel, omdat ik voor het eerst in lange tijd weer ben opgenomen in de voorselectie van de Marokkaanse ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen