Mahi gelooft in WK-kansen: "Ben nu negentig procent fit"

5 maart 2018, 10:21

Mimoun Mahi gelooft ondanks dat hij momenteel in een iets mindere periode zit bij FC Groningen, dat hij zich nog in de WK-selectie van Marokko speelt. Volgens de aanvaller is hij nog niet volledig fit en wordt zijn vorm ook groeiende. "Ik weet dat de bondscoach alle internationals goed in de gaten houdt. Dat geldt ook voor mij", vertelt hij.

Hoewel de voorhoedespeler vier duels niet heeft gescoord in de Eredivisie, houdt hij in het Dagblad van het Noorden vertrouwen op deelname aan het toernooi in Rusland. "Ik ben nu negentig procent fit. Ik ben ervan overtuigd dat ik erbij zit als dat straks honderd procent is en ik mijn kansen wel afmaak. Ik wil er echt heel graag bij zijn in Rusland."

Dat hij het dan even zonder zijn pasgeboren dochter Sophia moet stellen - zij kwam afgelopen week ter wereld -, heeft hij daarvoor over. "Het WK meemaken is een unieke kans die niet vaak voorbij komt in je leven", aldus Mahi, die bij zijn ploeg FC Groningen een stijgende lijn ziet, ondanks dat er in heel 2018 niet werd gewonnen.

"We komen steeds dichterbij. Dat zie je toch ook terug op het veld. We creëren genoeg kansen. Als we die 0-2 maken tegen FC Twente winnen we gewoon en is iedereen positief. Met PEC Zwolle komt er komend weekend opnieuw een belangrijke thuiswedstrijd aan. Dan moeten we zorgen dat we de drie punten weer eens in de knip kunnen steken.''

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen