Kramer 'eet' broodje kroket: "Maar amateur roepen gaat ver"

4 maart 2018, 20:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Michiel Kramer was zondag zeer belangrijk voor Sparta Rotterdam. Mede dankzij een doelpunt van de van Feyenoord overgekomen aanvaller werd er met 2-1 gewonnen van ADO Den Haag. Hij vierde zijn doelpunt met het doen alsof hij een hap nam van een broodje kroket.

Met die bijzondere manier van juichen reageerde Kramer op het feit dat ADO supporters steeds 'broodje kroket' in zijn richting riepen. "Maar dat vond ik niet zo erg, dat is gewoon satire. Dat ze 'Kramer amateur' riepen vond ik wel een beetje ver gaan. Dat fans 'broodje kroket' gaan roepen zal wel vaker gebeuren, daar zit ik niet mee", reageerde de spits na afloop tegenover FOX Sports.

Kramer stond ook onder contract bij ADO en snapte daarom niet helemaal dat de fans het juist om hem voorzien hadden. "De supporters vonden het blijkbaar nodig om met een heel vak dingen naar mij te schreeuwen. Ik heb nooit problemen met hen gehad en altijd met veel plezier bij ADO gespeeld. Ik vond het een beetje raar dat ze zo reageerden", aldus de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen